Om Prosjektet

17 nye høystandards leiligheter i Hemsedal med gangavstand til Norges råeste skisenter.

Realiser drømmen om Hemsedal!

Snøya består av 17 nye leiligheter av varierende størrelser med høy standard og kan by på alt som den aktive, naturelskende familie kan ønske seg. Beliggende i området Holdebakken, mellom Hemsedal Skisenter og ørretelva Hemsila, har du fra din fritidsbolig det perfekte utgangspunkt både for vinter- og sommeraktiviteter.

Leilighetene varierer i størrelse fra 62 - 107 kvm. Her er det ikke spart på noe. Stilen er skandinavisk ren, inspirert av de sveitsiske alper – lyst, luftig og åpent. Store vindusflater mot mektige fjell i vest gir deg gode utsikter til dagens aktiviteter. Kanskje til skibakkene en kort spasertur unna? Eller til langrennsløypene, sykkelstiene, fiskevannene, golfbanen …

Med naturen i førersetet

Straks du kommer inn leiligheten din, vil du oppleve at naturen er til stede også her. Valg av materialer, farger og teksturer er gjort med respekt og beundring for fjellnaturen du ser gjennom de store vinduene.

Eksklusivt og lunt

God takhøyde og generøs romstørrelse gir deg frihetsfølelse. Elementer som énstavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom samt mosaikkfliser på baderom gir deg opplevelsen av eksklusiv eleganse. Diskret palett med vekt på grått og jordfarger skaper en lun atmosfære. Dine egne interiørvalg i tillegg gjør fritidsboligen til din egen.

Illustrasjonene her viser lyst interiør, som er tilvalg. Standardleveranse er mørkere, som vist i salgsoppgave og i galleri.

Gode og effektive løsninger

Din fritidsbolig skal gi deg, ja nettopp – fritid. Det betyr at den må være gjennomtenkt og praktisk. Kjøkkenet har rikelig med skapplass og leveres med integrerte hvitevarer og komfyr med induksjonstopp. Innredningen har også integrert løsning for kildesortering av avfall. Oppvarming skjer energieffektivt, hovedsakelig via vannbåren gulvvarme. Gjennom en rekke tilvalgsmuligheter kan du tilpasse leiligheten til dine individuelle ønsker og behov, slik som innredning, overflater, badstue, badekar, gasspeis, bod etc.

Registrer deg for å motta salgsoppgave

Free downloads for people who refer 10 friends. 
"Hei og takk for registrering av interesse for Snøya Hemsedal. Du vil motta prospekt og mer info om en straks."
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud
+47 907 25 950
henrik@em1fjellmegleren.no

Helge Berg Enitch
+47 482 17 799
helge@em1fjellmegleren.no