nærområdet

Et eldorado for den naturelskende familien.

Opplev og bruk naturen

Hemsedal er viden kjent for alle sine muligheter til å oppleve og bruke naturen. I første rekke står skisenteret med sitt velutbygde heissystem og mange nedfarter fra toppene rundt – samtlig på over 1 000 moh. Her finnes det også utallige muligheter for alt fra flotte toppturopplevelser, offpistkjøring, snowboardparker til snille bakker for de små og lovende. 

Utallige muligheter

Her finnes det også utallige muligheter for alt fra flotte toppturopplevelser, offpistkjøring, snowboardparker til snille bakker for de små og lovende. Dette paradiset ligger i gangavstand fra Snøya.

Midt i smørøyet

Samtidig befinner du deg midt i smørøyet for aktiviteter året rundt. Det er bare å finne frem sykkelen, fjellstøvlene, fluestanga, golfkøllene eller hva som gir utløp for din lidenskap.

Sykkelsatsing i Hemsedal

Hemsedal kommer til å satse stort på sykling de neste 5 årene. Ny sykkelløype åpner i Tottenskogen til våren. Det nyeste stisykkeltilbudet i Hemsedal ferdigstilles i oktober i Tottenskogen og er basert på en familievennlig grønn runde på ca 1,7 km, som kan nytes både på sykkel og til fots, og tre mini-flytstier i ulik vanskelighetsgrad, med doseringer og rullende stiprofil.

Registrer deg for å motta salgsoppgave

Free downloads for people who refer 10 friends. 
"Hei og takk for registrering av interesse for Snøya Hemsedal. Du vil motta prospekt og mer info om en straks."
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud
+47 907 25 950
henrik@em1fjellmegleren.no

Helge Berg Enitch
+47 482 17 799
helge@em1fjellmegleren.no